Kongres Mięsny 2020

Kongres Mięsny 2020

POHiD po raz kolejny został patronem Kongresu Mięsnego, który odbędzie się 27 lutego w stołecznym hotelu Sofitel Warsaw Victoria. Kongres skupia kluczowe podmioty wpływające na rozwój rynku mięsnego: producentów, przetwórców, dystrybutorów i eksporterów mięsa i wędlin, a w szczególności menedżerów zarządzających i kupców decydujących o zakupach do sieci handlowych; dostawców usług i rozwiązań dla producentów mięsa i wędlin oraz dla handlu.

Głównym celem Kongresu Mięsnego jest dostarczenie uczestnikom rzetelnej wiedzy na temat kondycji rynku, najważniejszych trendów, innowacji i perspektyw branży. Szczególny nacisk organizatorzy kładą na metody praktycznego wykorzystania informacji i analiz płynących z badań rynku i zachowań konsumentów. – Chcemy podnosić poziom rozeznania biznesowego i wspierać menadżerów w drodze do sukcesu na trudnym rynku produktów mięsnych – podkreślają przedstawiciele Wydawnictwa Gospodarczego, organizatora konferencji.

Więcej informacji na http://kongresmiesny.pl/