IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2017
POHiD partnerem IV Kongresu Bezpieczeństwa Żywności 2017
Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2017 „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie” to wydarzenie, które porusza istotne zagadnienia rynku FMCG oraz stara się przedstawić najnowsze metody unikania i zapobiegania trudnościom w całym łańcuchu dostaw żywności.
Kongres odbędzie się 11 października 2017 roku w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.
Ze względu na istotne poruszane tematy jak i wartość merytoryczną tego wydarzenia POHiD objął patronatem IV edycję Kongresu.
W programie m.in:
- Najnowszy stan techniki w zakresie wykrywania zafałszowań żywności.
- Najnowsze regulacje prawne oraz aktualny stan reorganizacji urzędowej kontroli żywności w Polsce.
- Ryzyko związane z reklamacjami klientów i żądaniem wysokich odszkodowań.
- Workshop „Strategia promocji polskiej żywności”.
- Wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych
Więcej informacji na stronie organizatora: http://foodcongress.org/